Правила за ползване

Blankibg.com изготвя безплатни ревюта на счетоводен софтуер и други помощни програми, които се разпространяват свободно в мрежата. Всички авторски права по тези програми или бланки са собственост на техните автори. Като наш посетител трябва да знаете следните неща.

1. Ние не носим отговорност за нанесени щети или проблеми в следствие използване на някой от описаните програми или документи.

2. Ние не гарантираме достоверността на бланките, които са качени на нашия уеб сайт. Повечето от тях са качени от потребители като вас и някой от тях могат да са сгрешили.

3. Ние не носим отговорност за неработещ софтуер или неактуален документ които се намира на нашия уеб сайт. Те са просто във ваша помощ. Ако не работят ще трябва да потърсите друг уеб сайт в мрежата.

4. Не притеснявайте и не търсете нас за помощ в случай на неработещи програми, а техните производители.

5. Качените бланки и документи на нашия уеб сайт се разпространяват свободно в мрежата от потребителите. Но ако смятате, че дадена бланка/документ е изготвена от вас и не желаете да бъде разпространявана, можете да се свържете с нас да я премахнем.

Адрес за кореспонденция : blankibg (@) abv.bg